ΧΤΕΝΙ KROMSKI 40 εκ.

Brand:

ΧΤΕΝΙ KROMSKI 40 εκ.

Brand: KROMSKI
31,00 
Σύντομη Περιγραφή:
Τα χτένια της Kromski διατίθενται σε 4 μεγέθη πυκνότατος - 5,8,10 και 12. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό χτένι πριν επιλέξετε το στημόνι σας .Όσο αυξάνεται η πυκνότητα του χτενιού , τόσο πρέπει να μειώνεται το "πάχος" του στημονιού ( σε διαφορετική περίπτωση δεν θα...
2 Τεμ.
+

Τα χτένια της Kromski διατίθενται σε 4 μεγέθη πυκνότατος -

5,8,10 και 12.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό χτένι πριν επιλέξετε το στημόνι σας .Όσο αυξάνεται η πυκνότητα του χτενιού , τόσο πρέπει να μειώνεται το "πάχος" του στημονιού ( σε διαφορετική περίπτωση δεν θα περνάει από τις οπές του δοντιού).

Η φωτογραφία με τα μεγέθη θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την έννοια της πυκνότητας.

Η πυκνότητα του χτενιού μετριέται ανάλογα με το πόσα δοντάκια έχουν τοποθετηθεί στο χτένι ανά ίντσα. Όταν λέμε πχ. Νο 8 - εννοούμε ότι μετράμε 8 στυλάκια πλαστικά ανά ίντσα.

Ένα πυκνό χτένι όπως το Νο 12 θα χρειαστεί πολύ λεπτό στημόνι διαφορετικά δεν θα μπορεί να περάσει από την οπή του δοντιού.. Αν χρησιμοποιήσετε και ανάλογο σε πάχος υφάδι, θα σας δώσει ένα φίνο λεπτό ύφασμα.

Ο αργαλειός που αγοράζετε συνοδεύετε από χτένι Νο 8 -καλύπτει πολλά "πάχη" στημονιού και σας δίνει ένα αφράτο αποτέλεσμα , ( θα το χαρακτηρίσαμε "μεσαίο" χτένι.

Όσο εξασκείστε και αποκτάτε εμπειρία θα μπορείτε κάποια στιγμή , και μόνο μετά μάτι να αποφασίζετε το κατάλληλο χτένι για το στημόνι που έχετε επιλέξει.Μέχρι τότε , ας είστε προσεκτικοί - ένα δείγμα με 10-12 στημόνια ίσως σας καθυστερήσει από την δουλεία σας, αλλά θα έχετε εξασφαλίσει ένα σίγουρο αποτέλεσμα.. Εάν πάλι εμπιστεύεστε το μάτι σας......ξεκινήστε αμέσως!

Μία καινοτομία στο θέμα χτενιού, είναι το νέο μεταβλητό χτένι της Kromski,

(εγώ το ονομάζω Art Heddle- ) θα το δείτε στην κατηγορία Χτένια για Kromski)


Επίσης Αγόρασαν...

Επιλεγμένα για Εσάς