Χειροποίητη υφαντή εσάρπα- Blue

Χειροποίητη υφαντή εσάρπα- Blue

80,00 
Σύντομη Περιγραφή:
Χειροποίητη εσάρπα υφασμένη σε άκαμπτο...
Μη Διαθέσιμο

Χειροποίητη εσάρπα υφασμένη σε άκαμπτο αργαλειό ( rigid loom.)

Για την ύφανση χρησιμοποίησα Βαμβάκι, merino, μαλλι γνεσμένο απο μένα, μεταλικες κλωστές (δινουν μία λάμψη στην ύφανση) , λωρίδες μεταξωτό σάρι και διάδορα funcy νήματα.

Χρώματα Κυρίως χρώμα ειναι το ανοικτό μπλε, και ανοικτό γαλάζιο, ενα τμήμα του εχει υφανθει στο χρώμα της σκουριας ( πλάτη)


Εχουν εφαρμοστεί διάφορες τεχνικές στην ύφανση , ωστε να το κάνουν ενα μοναδικό κομμάτι.

Ιδανικό για την βραδυνή δροσιά του Φθινοπώρου,. μπορεί να φορεθεί άνετα όλο τον χρόνο!

Φάρδος 53 εκ, μήκος 2m ( χωρίς τα κρόσσια)

ΜΟΝΑΔΙΚΟ !

Σημείωση 1 : Η ελαφριά μυρωδιά ορχιδέας στα κασκόλ/και τις εσάρπες μου ,προέρχεται από το υγρό σαπούνι που χρησιμοποιείται για το πλύσιμο τους, η οποία με το πέρασμα του χρόνου εξαφανίζεται . Αν όμως σας άρέσει και θέλετε να διατηρήσετε αυτό το άρωμα , ρωτήστε με να σας ενημερώσω για το σαπούνι που έχω χρησιμοποιήσει.

Σημείωση:Οι καρφίτσες που στολίζουν τα κασκόλ στις φωτογραφίες (αν υπάρχουν) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή, πωλούνται χωριστά


Φροντίδα:

  • Το υφαντό κασκόλ/εσάρπα είναι ένα μοναδικό χειροποίητο κομμάτι και θέλει να το φροντίζουμε με προσοχή και ..αγάπη.

    Έχει ήδη πλυθεί ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα και το χρώμα του.

    Προτείνεται πλύσιμο στο χέρι –κρύο νερό με μαλακτικό απορρυπαντικό. Αφήστε το να στεγνώσει ξαπλωμένο επίπεδα πάνω σε μια πετσέτα. Για το σίδερωμα, μπορειτε να χρησιμοποιήσετε σίδερο ατμού με την προϋπόθεση ότι καλύπτετε το κασκόλ με ένα ύφασμα πριν σιδερώσετε.

  • Σημ : .Ολα τα υφαντά ειναι, φτιαγμένα με πολλη προσοχή και φροντίδα .Παρακαλώ κατανοήστε και 'επιτρέψτε ΤΥΧΟΝ μικρές (ασήμαντες) ατέλειες -λόγω της φύσης της χειροποίητης εργασίας

Σχετικά Προϊόντα

Επίσης Αγόρασαν...

Επιλεγμένα για Εσάς