Ear Saver mask -μπλέ

Ear Saver mask -μπλέ

2,10 
Σύντομη Περιγραφή:
To ear saver είναι μία ταινία σιλικόνης με εσοχές για να περνά το λάστιχο της μάσκας και να αποφεύγετε τον πόνο που δημιουργεί τό λάστιχο στα αυτιά. Αποτρέψτε τον ερεθισμό του δέρματος πίσω από τα αυτιά σας και αποφύγετε αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα όταν φοράτε μάσκες προσώπου συχνά ή για...
10 Τεμ.
+

To ear saver είναι μία ταινία σιλικόνης με εσοχές για να περνά το λάστιχο της μάσκας και να αποφεύγετε τον πόνο που δημιουργεί τό λάστιχο στα αυτιά.

Αποτρέψτε τον ερεθισμό του δέρματος πίσω από τα αυτιά σας και αποφύγετε αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα όταν φοράτε μάσκες προσώπου συχνά ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με αυτούς τους πρακτικούς και υπέροχους ear saver αυτιών σιλικόνης για παιδιά και νέους ενήλικες!

Απλά τοποθετήστε το λάστιχο της μάσκας προσώπου σας γύρω από τις εσοχές των ear saver και στις δύο πλευρές , για να εξασφαλίσετε μια άνετη εφαρμογή.

Μήκος 18 εκατοστά και διατίθεται σε διάφορα φωτεινά χρώματα και με διασκεδαστικές διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως μονόκερως, φράουλα, τριφύλλι, λουλούδι, αγελάδα ή ιστιοφόρο!

Πλένεται με σαπούνι και νερό!

Σχετικά Προϊόντα

Επίσης Αγόρασαν...

Επιλεγμένα για Εσάς